τι είναι η κυτταρίτιδα, πώς φτιάχνεται και πώς να την καταπολεμήσουμε

κυτταρίτιδα στρώμα λίπους, από τον αθλητισμό δεν απαλλαγούμε για να απαλλαγούμε από , χαμηλό ποσοστό λίπους στο σώμα, και αυτό είναι αρκετά μυών, λίγο λίπος, κάλυψη, και για την επίτευξη αυτού του στόχου, αποτελεσματικές, για την ανάπτυξη των μυών προπόνηση πρέπει να κάνει, και θα πρέπει η διατροφή μας!

Ποια είναι η καλύτερη πρακτική

Πριν περιγράψω ασκήσεις, επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι δεν υπάρχει τοπική καύση του λίπους. Το σχήμα του σώματος είναι η ουσία όλων των μελών του σώματος το ίδιο μυστικό: πρέπει να οικοδομήσουμε των σκελετικών μυών. Και οι κλίμακες πρέπει να χρησιμοποιούνται. http://blastadultii.info/

με 8-12 επανάληψης μεταξύ του ποσού μπορεί να λειτουργήσει 3-4 σειρές. Για να το περιττό λίπος να απαλλαγούμε από σένα, αυτές οι ασκήσεις μπορούν να προστεθούν σε αερόβια και διαλειμματική προπόνηση ή 1 φορά την εβδομάδα από 30 έως 45 λεπτά (ό, τι είναι περισσότερος,

εσείς δεν πρέπει να έχετε πάρα πολύ τρέξιμο, καρδιο να κινηθεί και μυς.), αλλά όσο παράξενο και αν ακούγεται, είναι δυνατόν και χωρίς λίπος, απαραίτητη ένταση προπόνηση (βάρη ή το βάρος του σώματος αποφοίτων).

31 ημέρες καταλήψεις, το διάλειμμα και καταλήψεις μείγμα σφιχτό και στρογγυλό κώλο για σας! Απεξάρτηση! Αξίζει μια καλή πορεία θεραπείες αποτοξίνωσης. Ο χρόνος σκλήρυνσης υπό το κάπνισμα, το αλκοόλ και τα ανθρακούχα ποτά και την καφεΐνη.

Πολλά υγρά: σε 2 λίτρα υγρών την ημέρα (είναι καλύτερο, αν το νερό νατρίου) συνιστάται η κατανάλωση. Αυτό διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλει στην εκκένωση των τοξινών.

Διατροφή: η ανεπαρκής διατροφή συμβάλλει στο σχηματισμό της κυτταρίτιδας. Τρώτε λιγότερα λιπαρά, ζάχαρη, τρόφιμα, περισσότερο ψάρι, λαχανικά και φρούτα. Προϊόντα αρτοποιίας σε, επιλέξτε δημητριακά ολικής αλέσεως!
Τις κινήσεις του σώματος: κίνηση χωρίς πορτοκαλί δέρμα δεν πολεμήσω.

Είναι σημαντικό να τακτικά να προχωρήσουμε, δεν είναι μόνο το χαράτσι! Μερικά από αυτά είναι ιδιαίτερα χρήσιμη άσκηση: Κοστίζει λίγο μόνος σου, και μετά να τεντώσει το χέρι παράλληλα με το έδαφος. , δέκα, και μετά να με μισό λεπτό διάλειμμα. Τουλάχιστον, να κάνει 3 show στη σειρά!

Βαθιά εκρήξεις: δύο πόδια πρέπει να είναι κάθετα μεταξύ τους, ένα πρόσωπο, μια άλλη πλευρά. Με τα πόδια, που κοιτάζουν προς τα εμπρός, να σπάσει προς τα εμπρός, ενώ το ένα χέρι μπροστά, το άλλο πίσω swing, έτσι ώστε να είναι παράλληλα με το έδαφος! Κρατήστε αυτή τη θέση για 10 δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια να φύγει και να επιστρέψει στην αρχική του θέση. Και τα δύο πόδια επαναλάβετε δέκα φορές.

Πλαϊνό φλας: πόδια μαζί ξεκινήσετε με ασκήσεις, τα χέρια και πίεσε για το σώμα! Στη συνέχεια ένα διάλειμμα στη μία πλευρά όσο το δυνατόν βαθύτερα. Ίδιο χέρι, με ποια πλευρά κλάδων, το έκανες, ταλαντεύεται το πάνω από το κεφάλι, και το δεύτερο είναι παράλληλο με το έδαφος κολλήσει στο χέρι.

Για 10 δευτερόλεπτα, κρατήστε μια θέση και, στη συνέχεια, επιστρέψτε στην αρχική θέση. Εν τω μεταξύ, πιέστε τους γλουτούς σας! Και οι δύο κατευθύνσεις 10-10 φορά που έλεγε.  Ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος στην αριστερή πλευρά! Το αριστερό πόδι σας, λυγίστε το δεξί και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο. Λυγισμένο το αριστερό πόδι και σηκώστε το πάνω χορηγηθεί το δεξί πόδι!

αποτελεσματικές ασκήσεις για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

Κρατήστε τη θέση για 10 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, ισιώστε τα πόδια σας. Και στις δύο κατευθύνσεις δέκα φορές επαναλάβετε την άσκηση.

Καθίστε στο πάτωμα, σταλθέντα πλάτη με πλάτη! Τραβήξτε τα γόνατά σας και να αγγίξει τα δάχτυλα των ποδιών σας! Τα χέρια σας τοποθετήστε τα ζάρια να φέρει και να το βάλετε στα πόδια.

Εκπνεύστε και κλειδώστε τα γόνατά σας, τεντώστε τα χέρια σας, ενώ ακριβώς από την εισπνοή με το χέρι να απωθήσουν τη γη στην άκρη! Δέκα φορές να κάνεις την κίνηση!  Να σταματήσει έτσι ώστε το πόδι λίγο μέσα κοιτάζει. Ανύψωση σε εγρήγορση και να μετατραπεί σε συνεχή ρυθμό.

Επαναλάβετε δέκα φορές.  τα χέρια θα σας απογοητεύσει κοντά με το σώμα του, ενώ η κοιλιά σου, και τον κώλο συσφίγγει. Εισπνοή, γυρίστε τις παλάμες σας και σιγά-σιγά σηκώστε το χέρι με τεντωμένο το χέρι. Κεφάλαιο συμπιέσει τα δύο χέρια και, στη συνέχεια, τραβήξτε προς τα επάνω με το σώμα σας!

5 δευτερόλεπτα, κρατήστε αυτή τη θέση, στη συνέχεια, επιστρέψτε στην εκπνοή στην αρχική του θέση. Πέντε φορές την άσκηση.  Μασάζ: σουηδικό μασάζ κάνει καλό, αλλά το καλύτερο για το σκοπό αυτό είναι συνδετικού βαθύ μασάζ των ιστών, η οποία, ωστόσο, μπορεί να είναι μια οδυνηρή εμπειρία! Επιπλέον, το κενό μασάζ, επίσης, δεν συνιστάται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *